-20% på plakater, bruk rabattkode GODJUL

Mini Cart

Ofte stilte spørsmål

Hva lurer du på?

Betaling

Vi har flere forskjellige betalingsløsninger tilgjengelig:

Klarna – Betal med kort, kjøp nå og betal senere eller del opp betalinger med Klarna.
Vipps – Betal raskt og enkelt med Vipps fra din mobil.


Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse eller faktura kan det være lurt å sjekke søppelpost. Det kan også være at du har lagt inn feil e-postadresse, i så fall ta kontakt med oss på post@linnwold.no så skal vi hjelpe deg.

Hvis du har en rabattkode så kan denne registreres i handlekurven eller kasse. Der det står “Rabattkode: Bruk Rabattkode” eller “Har du en rabattkode? Klikk her for å aktivere den”. Om du har gjennomført bestilling men har glemt å legge inn rabattkode kan du kontakte oss på post@linnwold.no og oppgi ditt ordrenummer.

Rabattkoder fungerer ikke på allerede nedsatte produkter, det kan også hende vi har slått av rabattkoden for en gitt periode grunnet andre kampanjer som går. Om noe er uklart eller ikke ser ut til å fungere slik det skal, så ta gjerne kontakt med oss på post@linnwold.no.

Bytte / Retur

Du kan bytte eller returnere varer innen 30 dager. Varen må være i sin opprinnelige stand.

I BUTIKKEN
Besøk vårt showrom i Elverum, vi tilbyr gjerne bytte eller refusjon.

MED POSTEN
Du må selv dekke returkostnadene. Last ned vårt returskjema, fyll det ut og legg det i pakken.

RETURADRESSE
Linn Wold AS
St. Olavs gate 10
2414 Elverum

Hvis produkt/ene dine mot formodning skulle ha noen feil eller viser seg å være ødelagt ved mottakelse, ta kontakt på post@linnwold.no, og teamet vårt vil selvfølgelig hjelpe deg!
INKLUDER GJERNE FØLGENDE I E-POSTEN:
– Kundenavn
– Ordrenummer
– Produktnavn
– Bilder av feil eller det skadede produktet
– Eventuelt bilder av ødelagt emballasje

Levering

Det går som regel 3-5 virkedager fra du har bestilt varen til den er hos deg. Noe ekstra leveringstid kan forekomme avhengig av hvor du bor, og om pakken får plass i din postkasse eller ikke.

OBS! I periode med mye trafikk hos oss og/eller Posten (typisk høytider eller salgsperioder) kan leveringstiden være noe lenger.

Det går som regel 3-5 virkedager fra du har bestilt varen til den er hos deg, vær oppmerksom på at noe ekstra leveringstid kan forekomme avhengig av hvor du bor.

OBS! I periode med mye trafikk hos oss og/eller Posten (typisk høytider eller salgsperioder) kan leveringstiden være noe lenger.

Ved sendinger til utlandet beregnes 7-10 virkedager fra du har bestilt varen til den er hos deg. Vær oppmerksom på at leveringstiden på sendinger til utlandet avhenger av hvilket land pakken skal sendes til, og hvor i landet mottakers adresse er.

OBS! I periode med mye trafikk hos oss og/eller DHL (typisk høytider eller salgsperioder) kan leveringstiden være noe lenger.

Plakater

Vi tilpasser dessverre ikke allerede eksisterende plakater til nye formater eller med andre farger/noe annet innhold. Vi har imidlertid en kolleksjon av personlige plakater der du kan legge til ønsket tekst din.

TILPASSET KUNSTVERK

Ønsker du et “one of a kind” bilde / personlige bestillinger kan du ta kontakt med Linn på linn@linnwold.no – Pris fra 20 000,- avhengig av innhold og størrelse.

Litt usikker på hvilken plakatstørrelse du skal gå for? Sjekk ut vår hendige størrelsesguide her. Du kan også finne størrelsesanbefalinger til forskjellige rom i vår romløsninger.

Showrom

Et av alternativene i nettbutikken er henting av ordre i butikk hos oss i Elverum. Ordren din er klar før henting når du får e-post om at bestillingen er ferdig behandlet. Våre åpningstider er alle hverdager kl.10:00 – 16:00, om det er vanskelig å komme innom på dette tidspunktet kan du ta kontakt med oss på post@linnwold.no så finner vi en løsning.

ELVERUM SHOWROM

Linn Wold AS
St. Olavs gate 10
2414 Elverum

Våre åpningstider er alle hverdager kl.10:00 – 15:00.

ELVERUM SHOWROM

Linn Wold AS
St. Olavs gate 10
2414 Elverum

Sporing av pakke

Ved gratis frakt/standardfrakt vil ordren din bli levert på nærmeste postkontor. Du får tilsendt en link ved ferdig behandlet ordre, hvor du kan spore bestillingen din helt til den er kommet frem. I de tilfellene hvor pakken er liten nok til å få plass i postkassen din, så vil det være begrenset sporing. Vi kan imidlertid se om den er på vei, og om den etter hvert er mottatt av kunde.

Ved pakke levert hjem vil du få en automatisk e-post eller SMS-varsling når pakken er underveis. Ønsket utleveringsdag kan endres når pakken spores, samt du kan gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken hvis du ikke er hjemme på det gitte tidspunktet.

Ved sendinger til utlandet vil du få varsel når pakken er underveis, og du vil der få muligheten til å spore bestillingen din helt til den er kommet frem.

Send oss gjerne en mail på post@linnwold.no hvis noe skulle være uklart eller at du mistenker at pakken din er på ville veier.