-20% på plakater, bruk rabattkode GODJUL

Mini Cart

Om oss

Eksklusiv kunst til fornuftige priser

Hei! Så hyggelig at du har funnet veien inn i nettbutikken vår. Og ikke minst, at du har lyst til å vite mere om oss!

La meg prøve å dra deg igjennom historien vår i korte trekk (noe som er lettere sagt enn gjort, si). Jeg har alltid hatt en lidenskap for tegning og kreativitet generelt, og i 2014 bestemte jeg meg for å gå «all in» som en selvstendig næringsdrivende grafisk designer.

Med en stor interesse for interiør i bunn, var det kunstplakater som til slutt ble det jeg satset videre på. Et kunstobjekt for noen, og et interiørobjekt for andre – målet var, og er fremdeles, å tilfredsstille begge parter. Helt tilbake i 2015 startet denne utrolige reisen som vi fortsatt er på. Det startet med at bildene mine begynte for alvor å bli lagt merke til på sosiale medier i takt med at nettbutikken fikk flere og flere besøkende.

Etter at den første forhandleravtalen var i boks, kom det bare flere til – både i Norge og andre spennende land. Det bidro til at jeg i 2017 kunne ansette min aller første kollega og flytte ut av hjemmekontoret. Nå er vi en god gjeng med folk lokalisert i våre kontorer i Elverum som til enhver tid jobber for å få bildene mine ut til folket. Ganske vilt å tenke på!

Det har alltid vært viktig for meg å lage bilder som er unike nok til å bli en «snakkis» på bakgrunn av detaljer, utførelse og kvalitet, men samtidig rimelige nok prismessig til at mange skal kan kunne kjøpe de. Policyen vår er bra kunst for bra folk – rett og slett!

Linn

Prosessen

Ved å ta i bruk moderne digital kunstteknikk, så er målet for Linn å gjøre kunst tilgjengelig for alle – men fortsatt beholde den unike kvaliteten og finishen. Linn Wold jobber hele tiden med å tilby eksklusiv kunst til fornuftige priser. Alle kunstprintene er signert for hånd, pregestemplet og Gicleé-printet på 180 grams matt kvalitetspapir – og alt foregår her hos oss i Elverum.

For mer informasjon rundt Linns tegneprosess og alt som skjer «behind the scenes», sjekk ut vår Instagram @linnwold.

Omtalt i: